tiistai 15. joulukuuta 2015

Rakkautta ja (vähän) piikkilankaa

Huh, long time no see =_=
Takana taas äärettömän mielikuvituksettomia viikkoja kynsien suhteen; kauniita leimauslaattoja ja lakkoja on tullut hommattua mutta kun insipiraatiota ei meinaa tulla niin ei... Yhdet talviset ja yhdet jouluiset kynnet (sekä Nail the Mail:in joulukuun boxin/ostokset) sain aikaiseksi julkaista Instan puolelle.

Tänään sain sitten aikaiseksi testata yhtä pidempään ALEXissa vuoroaan odotellutta lakkaa, CrowsToesin Vanaheimia - love at first sight! Tarkkoja jos ollaan niin koko 9 Realms-kokoelma sai sydämeni sykähtämään kun näin ensimmäistä kertaa swatch-kuvat; glitteriä, holoa, multichromea...! Kiitos oi Kynsilakkojen Jumalat! Tarkoitus on hiljalleen kerätä koko kokoelma, enää 10 jäljellä :'D (Jotunheim on jo matkalla)


Kuva lainattu; Pointless Cafe

~

Aloitetaas parilla pullokuvalla, ne tekee ehkä paremmin oikeutta Vanaheimille - en saanut kynsikuviin tallentumaan kaikkia sen upeita eri sävyjä... TUR. HAUT. TA. VAA! Mur.

Kellertävää vaaleanvihreää, tummanvihreää, kultaista glitteriä; nämä sävyt näkyy kynsillä eniten.



But waaait for it... On siellä myös sinistä glitteriä...



Ja (tietynlaisessa valossa myös kynsillä erottuvaa) ruusunpunertavaa...lilahtavaa... malvahtavanharmahtavaa sävyä... ... ...  



Kynsillä näkyy vain "dominoivimmat sävyt" mutta hei - en voi valittaa! #gimmiethat  ;)

Aksenttikynnellä pikkuisen piikkilankaa (MiVinyls)






Aluslakka; Glisten & Glow Stuck On Blu! x 1
Värilakka; CrowsToes Vanaheim x 1-2
Päällys-/pikakuivattava lakka; Nail Pattern Boldness Digital Flash x 1

Vaikka niin mielelläni jäisin vain roikkumaan someen ja pällistelemään kynsiäni taidan lähteä vähän "joulupukin hommiin" eli lahjoja paketoimaan ;)


~ ~ ~ Briefly in english ~ ~ ~


Today I tried out CrowsToes awesome Vanaheim from the 9 Realms-collection; Vanaheim, you had me at hello! <3 I'm gonna collect the whole collection with time, because hey - glitters, holos AND multichromes in one collection?!? Ummm... YES PLEASE! #gimmiethat

2 kommenttia:

  1. Ihana yhdistelmä, tämä lakka on oikein kaunis! ♥ Ja hei, tervetuloa takaisin, kiva kuulla sustakin taas! :)

    VastaaPoista